Utstilling i Tiniusbiblioteket

Design og håndverk-elevene har en flott utstilling i biblioteket på Tinius. De viser blant annet portretter og sydde bærenett med dekor.

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com
  • Av Anne Berit Omholdt

Elevene viser noen av produktene de har jobbet med i løpet av skoleåret, blant annet sydde bærenett med dekor i stofftrykk.

elevarbeider DH

Det vises også portretter, der elevene hadde to valgmuligheter i oppgaven. Enten kunne de velge å gjengi et portrett i så like farger som mulig, eller de kunne velge å bearbeide et selfie-foto. Fotoet skulle først bearbeides digitalt, deretter males med akryl på lerret. Elevene har jobbet godt med penselsrtrøk og fargeblanding. Uttrykket krever nøyaktighet og tolmodighet, for fargene må legges på lag for lag. Elevene har også lært om visuelle virkemidler, som bruk av ulike kontraster.

Elevpresentasjon DH

På åpningen av utstillingen presenterte noen av elevene oppgavene sine. Rektor var til stede og uttrykte at hun var imponert over hva elevene har fått til. Utstillingen blir stående en stund til i biblioteket, så det er fortsatt mulig å se de flotte arbeidene.

Elevarbeider DH


Publisert 17. februar 2017, oppdatert 15. juni 2017.