Informasjon om skoledagene i juni

Juni er eksamens- og avslutningstid og vi har følgende informasjon å komme med til alle våre elever og foresatte:

• Av Anne Elinde Omholdt

• Aktivitetsdagen 18. juni – alle klasser stiller lag og melder seg på aktiviteter. Dagen er også for vg3. Viktig informasjon om aktivitetsdagen finner du her:

• Avslutningsdagen 20. juni – vg2 YF og vg3 SF har program i Krona, se invitasjon her.  Alle andre har avslutninger i sin klasse.

• Bokinnleveringer – Det er viktig å levere inn bøker. Ikke leverte bøker vil faktureres.

• All undervisning gjennomføres i utgangspunktet etter timeplan. Det vil likevel kunne være endringer i timeplanen de siste ukene pga eksamensavvikling. Elevene holder seg oppdatert via informasjon fra sine lærere på its learning.

• Siste skoledag er 20. juni, og vi starter opp igjen 19. august

Publisert 31. mai 2019, oppdatert 31. mai 2019.