Informasjonskveld om videregående opplæring

Skolen inviterer til informasjonsmøte for elever på 10. trinn med foresatte, torsdag 23.01.2020

Kongsberg videregående skole inviterer hvert år elever på 10. trinn med foresatte til informasjonskveld. Det blir informert om faginnhold og fagvalg innen de ulike programområdene på Vg1, og mulighetene videre på Vg2, Vg3 og fagopplæring i bedrift innenfor skolens utdanningsprogram.

Fullt program finner du her

Informasjonskvelden inngår i faget «Utdanningsvalg». Ungdomsskolene og Kongsberg videregående skole gjennomfører ulike opplæringstiltak for å forberede elevene på valg av utdanningsprogram. Våren 2019 var elevene på «Åpen skole» der de ble presentert for flere av skolens utdanningsprogram. I november 2019 hadde elevene to praksisdager der de deltok i opplæringen på to selvvalgte utdanningsprogram.

Praktisk informasjon

Det er ingen parkeringsavgift på skolens parkeringsplasser utenfor Flåtaløkka, og nede på flata mot elva, i tidsrommet 1730- 2100. Dersom det blir fullt utenfor Flåtaløkka, kan parkeringsplassen utenfor Maurits Hansen også benyttes.

Publisert 20. januar 2020, oppdatert 21. januar 2020.