Oppdatering om undervisning framover

Fredag den 13.03 utgår all undervisning. Lærere og elever bruker tiden på å etablere digital kontakt. Undervisning foregår fra mandag 16.03.

• Lærerne skal bruke It’s som hovedkanal ut mot elevene. Teams kan for noen av dere bli et supplement til ITLS/OneNote/etc. Det skal ikke erstatte, men gi oss mulighet til lyd/videosamtale/chat for digital undervisning. Dette avtales med den enkelte lærer.
  • IKT-kontorer er bemannet på skolen i ordinær åpningstid. Elever tar kontakt via sentralbord på telefon: 32 86 76 00.
  • Elevene skal ikke møte opp på skolen, men elever som ikke har internett hjemme, kan kontakte resepsjonen for å be om tillatelse til å sitte på skolen. Elevene skal da sitte hver for seg på skolen. Kontakt resepsjonen via epost: ko...@bfk.no
  • Elevene plikter å ha kontakt med lærerne sine.
  • Minner om at selv om elevene ikke er satt i karantene av skolen, er skolen stengt for å unngå å samle mennesker. Elever skal ikke jobbe sammen, og timeplanen går i utgangspunktet som normalt.
  • Taxi avbestilles for den perioden skolen er stengt

Foresatte oppfordres til å følge opp informasjonen som blir lagt ut av skolen.

Publisert 12. mars 2020, oppdatert 3. april 2020.